Valderrama Olijfolie

Géén eerste persing, géén tweede persing, helemaal géén persing.

Valderrama centrifugeert volgens een geheel nieuw innovatief systeem. Het gehele productieproces vindt plaats bij maximaal 18 graden Celcius. Hoe lager de temperatuur, hoe beter de kwaliteit. Tanninegevoelige schilletjes worden binnen 1 minuut uitgecentrifugeerd. Hierdoor geen bitter en geen dominantie. Zachtheid, zachtheid, zachtheid is het kenmerk van Valderrama. Van de pluk tot in de fles duurt slechts 45 minuten. Deze korte verwerkingstijd garandeert een maximaal behoud van aroma’s, smaken, vitamines en anti oxydanten.
 

Valderrama is olijfolie is ongefilterd, waardoor een schitterende goudgele ‘blinde’ olijfolie ontstaat. De centrifuge vervangt het filter waardoor geen aroma’s, etc. in het filter achterblijven. Vele topchefs roemen Valderrama om haar zachte smaak en het weinig dominante karakter. Valderrama ondersteunt en begeleidt een gerecht i.p.v. te domineren. Hierdoor kan een schitterende smaakbalans in hun gerechten tot stand worden gebracht.

Cadeauverpakking

Don Millán azijn

Ocal

art. nr. naam
2866 Ocal olijfolie 500 ml

Zoek in assortiment

Zoek  
Voets Specialiteiten
Heidebloemstraat 6
5482 ZA SCHIJNDEL
T: +31 (0) 73 54 96 881
F: +31 (0) 73 54 94 659
info@voetsspecialiteiten.nl
BTW-nr: NL 822541075B01
KVK: 50086022
Kunnen wij u helpen?

Chat met ons!

Live support
Onze excuses, er is helaas geen medewerker aanwezig om u direct te helpen.