We zijn de producten aan het verzamelen...

Wajos - Olijfolie Bravas 5000 ml

Merk
Kwaliteit staat bij de producten van het Duitse bedrijf Wajos hoog in het vaandel. Natuurlijke ingrediënten, individualiteit en een eenvoudige en snelle bereiding maken deze producten onderscheidend.

Product
Deze olijfolie heeft de volle smaak van zongerijpte tomaten, paprika’s, hete pepers en knoflook. Doordat de olie licht pittig is, is hij perfect voor gegrild vlees en groenten. Ook op vers geroosterd brood smaakt deze olie heerlijk en natuurlijk niet te vergeten op de Spaanse Patatas Bravas.

Zelf tappen
Door olie en azijn in uw winkel in een glazen tapsysteem te presenteren, kunt u uw klanten de producten op een mooie manier presenteren. Met verschillende formaten flesjes kunt u naar eigen wens olie en azjin tappen. Deze verpakking, een bag-in-box, is zo ontworpen dat de zak perfect past in een keramische amfoor.

Tapsystemen:
Wilt u meer weten over deze speciale tapsystemen of wilt u dat we met u meedenken over een passende oplossing voor uw winkel? Neem dan gerust contact op met Voets specialiteiten of kom eens kijken in onze showroom.

Artikelnummer: 5299

EAN:

Inhoud: 5000 ml

Inhoud doos: 1 stuks