We zijn de producten aan het verzamelen...

Wajos - Aceto balsamico - invacchiato s 5000 ml

Merk
Kwaliteit staat bij de producten van het Duitse bedrijf Wajos hoog in het vaandel. Natuurlijke ingrediënten, individualiteit en een eenvoudige en snelle bereiding maken deze producten onderscheidend.

Product
Deze balsamico is de oudste van de Trebbiano-druif. De consistentie is dik en vloeibaar en heeft een zachte zoetheid. Omdat de balsamico zeer geconcentreerd is, is hij bijzonder geschikt voor aparte dressings of voor bij desserts.

Zelf tappen
Door olie of azijn in uw winkel in een glazen tapsysteem te presenteren, kunt u uw klanten uw assortiment op een mooie manier presenteren. Met verschillende formaten flesjes kunt u naar eigen wens olie of azijn tappen. Deze verpakking, een 5 liter can, is ideaal om uw tapsysteem bij te vullen.

Tapsystemen:
Voets heeft verschillende tapsystemen in het assortiment, zoals het amfoor, het hangamfoor en de glasballon. Ze zijn allen in verschillende formaten te vinden in de webwinkel. Wilt u dat we met u meedenken over een passende oplossing voor uw winkel? Neem dan gerust contact op met Voets specialiteiten of kom eens kijken in onze showroom.

Artikelnummer: 5300

EAN:

Inhoud: 5000 ml

Inhoud doos: 1 stuks