We zijn de producten aan het verzamelen...

Wajos - Witte wijn azijn Riesling 5000 ml

Merk
Kwaliteit staat bij de producten van het Duitse bedrijf Wajos hoog in het vaandel. Natuurlijke ingrediënten, individualiteit en een eenvoudige en snelle bereiding maken deze producten onderscheidend.

Product
Deze azijnspecialiteit bevat 20% riesling. De azijn heeft door de toevoeging van deze witte wijn een lekkere zoet-zuurverhouding, waardoor hij bij iedere keukenstijl past. Alcoholpercentage: 2,4%. De zuurgraad van deze balsam azijnen ligt tussen de 5% en 6%, dat maakt ze ideaal voor dressings, marinade en voor het verfijnen van sauzen.

Zelf tappen
Door olie en azijn in uw winkel in een glazen tapsysteem te presenteren, kunt u uw klanten de producten op een mooie manier presenteren. Met verschillende formaten flesjes kunt u naar eigen wens olie en azijn tappen. Deze verpakking, een 5 liter can, is ideaal om uw tapsysteem bij te vullen.

Tapsystemen:
Voets heeft verschillende tapsystemen in het assortiment, zoals het amfoor, het hangamfoor en de glasballon. Ze zijn allen in verschillende formaten te vinden in de webwinkel. Wilt u dat we met u meedenken over een passende oplossing voor uw winkel? Neem dan gerust contact op met Voets specialiteiten of kom eens kijken in onze showroom.

Artikelnummer: 5318

EAN:

Inhoud: 5000 ml

Inhoud doos: 1 stuks

Andere klanten bestelden ook: