We zijn de producten aan het verzamelen...

Wajos - Appel aperitief met orange azijn 5000 ml

Merk
Kwaliteit staat bij de producten van het Duitse bedrijf Wajos hoog in het vaandel. Natuurlijke ingrediënten, individualiteit en een eenvoudige en snelle bereiding maken deze producten onderscheidend.

Product
De smaak van verse appels en sappige sinaasappels maken dit aperitief aangenaam sprankelend en fruitig fris. Vanwege de balans tussen het zachte zuur en fijn fruit, past het bijzonder goed bij een verse groene salade of een fruitsalade. De aperitiefs van Wajos zijn ook met mineraalwater en vers fruit een heerlijk verfrissend drankje op een warme zomerdag.

Zelf tappen
Door olie en azijn in uw winkel in een glazen tapsysteem te presenteren, kunt u uw klanten de producten op een mooie manier presenteren. Met verschillende formaten flesjes kunt u naar eigen wens olie en azijn tappen. Deze verpakking, een 5 liter can, is ideaal om uw tapsysteem bij te vullen.

Tapsystemen:
Voets heeft verschillende tapsystemen in het assortiment, zoals het amfoor, het hangamfoor en de glasballon. Ze zijn allen in verschillende formaten te vinden in de webwinkel. Wilt u dat we met u meedenken over een passende oplossing voor uw winkel? Neem dan gerust contact op met Voets specialiteiten of kom eens kijken in onze showroom.

Artikelnummer: 5342

EAN:

Inhoud: 5000 ml

Inhoud doos: 1 stuks