We zijn de producten aan het verzamelen...

Wajos - Crema sjalotten azijn 5000 ml

Merk
Kwaliteit staat bij de producten van het Duitse bedrijf Wajos hoog in het vaandel. Natuurlijke ingrediënten, individualiteit en een eenvoudige en snelle bereiding maken deze producten onderscheidend.

Product
Deze witte azijnspecialiteit overtuigt door zijn hartige smaak, en zijn uitgebalanceerd zoetje,zacht en aromatisch is hij de perfecte partner in het bereiden van dressings Voor bijvoorbeeld bij aardappelsalade, of in combinatie met groene salade of bij komkommer salade, daarnaast is hij uitstekend geschikt om sauzen mee af te ronden.

Zelf tappen
Door olie en azijn in uw winkel in een glazen tapsysteem te presenteren, kunt u uw klanten de producten op een mooie manier presenteren. Met verschillende formaten flesjes kunt u naar eigen wens olie en azijn tappen. Deze verpakking, een 5 liter can, is ideaal om uw tapsysteem bij te vullen.

Tapsystemen:
Voets heeft verschillende tapsystemen in het assortiment, zoals het amfoor, het hangamfoor en de glasballon. Ze zijn allen in verschillende formaten te vinden in de webwinkel. Wilt u dat we met u meedenken over een passende oplossing voor uw winkel? Neem dan gerust contact op met Voets specialiteiten of kom eens kijken in onze showroom.

Artikelnummer: 5355

EAN:

Inhoud: 5000 ml

Inhoud doos: 1 stuks