We zijn de producten aan het verzamelen...

Wajos - Aardbei rabarber likeur 5000 ml

Merk
Kwaliteit staat bij de likeuren van het Duitse bedrijf Wajos hoog in het vaandel. Natuurlijke ingrediënten, individualiteit en een eenvoudige en snelle bereiding maken deze producten onderscheidend.

Product
Deze roomlikeur combineert de smaak van zoete, rijpe aardbeien met de frisse, bitterzure toon van rabarber. Hij is goed te combineren met desserts of cocktails, maar puur met ijs is hij ook heerlijk te drinken op een warme zomeravond. Alcoholpercentage: 14,8%

Zelf tappen
Door de likeuren in uw winkel in een glazen tapsysteem te presenteren, kunt u uw klanten de likeuren op een mooie manier presenteren. Met verschillende formaten flesjes kunt u naar eigen wens likeuren tappen. Deze verpakking, een 5 liter can, is ideaal om uw tapsysteem bij te vullen.

Tapsystemen:
Voets heeft verschillende tapsystemen van Wajos in het assortiment, zoals het amfoor, het hangamfoor en de glasballon. Ze zijn allen in verschillende formaten te vinden in de webwinkel. Wilt u dat we met u meedenken over een passende oplossing voor uw winkel? Neem dan gerust contact op met Voets specialiteiten of kom eens kijken in onze showroom.

Artikelnummer: 5777

EAN:

Inhoud: 5000 ml

Inhoud doos: 1 stuks