We zijn de producten aan het verzamelen...

The Foraging Fox - smoked beetroot ketchup 255 gr

The Foraging Fox is een merk uit het Verenigd Koninkrijk die “ketchup” weet te maken zonder gebruik te maken van tomaten en geraffineerde suikers. De ketchup bevat minimaal 50% minder suiker dan reguliere tomatenketchups. De zoetheid van deze ketchup is afkomstig van alleen de bieten en appels. De producten zijn in kleine hoeveelheden geproduceerd met lokale ingrediënten en zijn gemixt met wat kruiden om een volledig nieuwe draai aan standaard ketchup gegeven. En dan hebben we het niet niet eens over de prachtige, natuurlijke, felroze kleur!

Wat zit er nou eigenlijk wel in? Appel, eiken gerookte rode biet (39%), rode druivenazijn, klein beetje suiker, zeezout, olijfolie, kruiden en koolzaadolie. Dus geen allergenen, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en zoetstoffen. Om al je gerechten wat specialer te maken dan standaard.

Deze smokey bietenketchup is een nieuwe variant op de bietenketchup! Ook vrij van allergenen, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en zoetstoffen. Glutenvrij en geschikt voor veganisten en vegetariërs. Goed schudden voor gebruik!

Artikelnummer: 9656

EAN: 5060446800041

Inhoud: 255 gr

Inhoud doos: 6 stuks

dit product past perfect in deze gerechten