We zijn de producten aan het verzamelen...

Fox Italia


Uit de prachtige regio Abruzzen importeren we een exclusief concept chip ’n dip van het merk Fox Italia; een producent met de hoogste kwaliteitscertificeringen. Met de uitspraak "Ik geloof in de behoefte aan bepaalde gekte" in hun achterhoofd, zorgen deze relatief simpele producten voor momenten van blijdschap. Bij de borrel of tijdens Happy Hour, onder het mom van "Be healthy, be happy".

Tortilla chips
De tortillachips worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde verse, zoete mais en op traditionele wijze geproduceerd met hoogwaardige zonnebloemolie. Het resultaat mag er zijn! Niet alleen de chips zelf zijn onderscheidend, maar ook aan de verpakking is veel aandacht besteed. De chips is 100% natuurlijk, bijzonder smaakvol en glutenvrij.

Vintage chips
De chips worden gemaakt van de beste aardappelen, met een volle en intense smaak. De handgemaakte chips van Fox Italia zijn dikker door traditionele bereidingswijze die een onderscheidende en kenmerkende smaak geeft.

Vegan chips
Een Fox exclusief: een assortiment ontworpen voor iedereen die een gezonde en moderne levensstijl leidt. Chips gemaakt van de beste groenten: rode biet, wortel en pastinaak. Rijk aan vitaminen en heerlijk van smaak!

Fox Italia