We zijn de producten aan het verzamelen...

Hoeksche


Deze ambachtelijke chips, zonder kunstmatige smaakstoffen of allergenen, zijn door boeren uit de Hoeksche Waard gebakken in zuivere zonnebloemolie. Voor deze chips worden alleen duurzaam geteelde aardappelen gebruikt. Hoeksche chips bevatten vooral onverzadigde vetzuren, slechts 4% verzadigde vetzuren en geen transvetten. Zonnebloemolie is rijk aan Omega 6, mede daardoor behoren Hoeksche chips tot de gezondste chips.

Omdat de teelt en verwerking van de aardappelen op eigen bedrijf plaatsvindt hebben de chips weinig foodmiles, of carbonfootprints. Deze termen komen uit Engeland, waar men veel waarde hecht aan de minimale bijdrage van ons eten aan de uitstoot van CO2. Hoeksche Chips scoort hierbij heel goed. Sinds September 2010 wordt er bijna volledig gebruik gemaakt van zonne-energie voor de bewaring van de aardappelen.

Nieuw van Hoeksche: Premium chipsmerk Hoeksche Chips uit het Zuid-Hollandse ’s-Gravendeel heeft in samenwerking met reclamebureau Wunderman Thompson een innovatie in de verpakking van hun nieuwe smaak ‘Salt & Balsamic vinegar’ geïntroduceerd: t Hoeksche Hoekje! De wereld nog niet dat ze erop wachtte. Lees er hier meer over!

Hoeksche