Les Comtes de Provence
De 'confituriers' uit de Haute Provence zijn al 1986 gespecialiseerd in het maken van jams. De Haute Provence is bekend om zijn culinaire tradities, ieder dorp of stad heeft zijn eigen specialiteit. Met 300 dagen zon per jaar is dit het ideale gebied voor fruit om te groeien. De confitures zijn bereid met rietsuiker in plaats van gewone suiker, en bevatten geen kunstmatige toevoegingen.

Artikel nr | Omschrijving | |
---|---|---|
4620 |
![]() aardbei camarosa 340 gram 4620 |
|
4610 |
![]() aardbei camarosa mini 40 gram 4610 |
|
4622 |
abrikoos amandel 340 gram 4622 |
|
4612 |
![]() abrikoos amandel mini 40 gram 4612 |
|
4625 |
frambozen 340 gram 4625 |
|
4617 |
![]() Kadokoker 4 x 40 160 gram 4617 |
|
4616 |
![]() lavendelhoning mini 40 gram 4616 |
|
4631 |
orange lemon grapefruit 340 gram 4631 |
|
4627 |
rode vijgen 340 gram 4627 |
|
4615 |
![]() rode vijgen mini 40 gram 4615 |
|
4621 |
sinaasappel 340 gram 4621 |
|
4629 |
wilde bosbessen 340 gram 4629 |
|
4626 |
zwarte kersen 340 gram 4626 |
|
4614 |
![]() zwarte kersen mini 40 gram 4614 |