We zijn de producten aan het verzamelen...

Valderrama

Valderrama olijfolie is ongefilterd, waardoor een schitterende goudgele ‘blinde’ olijfolie ontstaat. De centrifuge vervangt het filter waardoor geen aroma’s, etc. in het filter achterblijven. Vele topchefs roemen Valderrama om haar zachte smaak en het weinig dominante karakter. Valderrama ondersteunt en begeleidt een gerecht i.p.v. te domineren. Hierdoor kan een schitterende smaakbalans in hun gerechten tot stand worden gebracht.

Arbequina Olijfolie (Koude toepassing)
Smaak: fruitig, groene appeltjes, limoen, mango, banaan en vers gemaaid gras.

Hojiblanca Olijfolie (Geschikt voor bakken en braden)
Smaak: Zachte tonen van rucola, jong groen hout, liguster en tomaat. Ultiem geschikt voor zowel de ‘koude’ als de ‘warme’ keuken.

Picudo Olijfolie (Geschikt voor sauzen én mayonaise)
Smaak: Een verfijnde olijvensmaak met een ‘botertje’, een ‘nootje’ een ‘bittertje’ en een klein roze pepertje.

Cornicabra Olijfolie (Geschikt voor bakken en braden)
Smaak: vers gras, grapefruit, citroen en een pepertje.

Ocal Olijfolie (Geschikt als glacé of vervanger van boter in bijvoorbeeld puree)
Smaak: De zachtste en meest neutrale van de vijf variëteiten

Ben je benieuwd naar het productieproces? Bekijk hier de bedrijfsfilm

Valderrama