We zijn de producten aan het verzamelen...

Inspiratie

Aardbeien tiramisu

Een heerlijke tiramisu die je serveert als eenpersoonsgebakjes. Lekker fris met aardbeien en abrikozenjam.

PORTIES: 4 personen

INGREDIËNTEN

  • 125 ml slagroom
  • 250 ml mascarpone
  • 2 el fijne kristalsuiker
  • 1 el citroensap
  • 24 La Mole savoiardi
  • 200 gram aardbeien
  • 4 el abrikozenjam
  • Limoncello of sinaasappelsap

INSTRUCTIES

  • Doe mascarpone, slagroom (ongeklopt), suiker en citroensap in een kom en klop tot deze stijf is.
  • Dip per gebakje 3 lange vingers in de limoncello of sinaasappelsap en leg deze op een bordje. Verdeel hier een eetlepel abrikozenjam over. Doe de roomvulling in een spuitzak en spuit wat room op de lange vingers.
  • Snijd enkele aardbeien in plakjes en leg deze op de vulling. Dip de laatste lange vingers in het sap en leg deze bovenop het gebakje, gevolgd door nog een laagje room. Decoreer de tiramisu met de laatste aardbeien

BEWAREN

Afgedekt in de koelkast 1-2 dagen houdbaar.

Gebruikte producten in dit recept