We zijn de producten aan het verzamelen...

Inspiratie

Casanova Balsamico - Flammkuchen met vijgen & geitenkaas

​Maak heerlijke flammkuchen met de crema balsamico dadel van Casanova Balsamico. Als je snel moet gaan en toch iets extravagants op je bord wilt, dan zijn flammkuchen ideaal. Zie onderstaand recept voor inspiratie!

Ingrediënten voor 1 flammkuch

  • 1 flammkuch
  • 1 pakje serranoham
  • 1 rol geitenkaas
  • 3 vijgen
  • 125 gram zure room
  • Honing
  • Verse rozemarijn
  • Crema Balsamico Dadel van Casanova Balsamico
  • Zout en peper

Bereiding (20 minuten)
Leg het deeg op een geschikte bakplaat en verwarm de oven voor op 200 graden. Meng vervolgens de zure room met een flinke scheut melk en breng op smaak met peper en zout. Verdeel nu de zure room over de flammkuch en zorg dat je tot aan de randen werkt om droge plekken te voorkomen.

Snijd de vijgen en geitenkaas in dunne plakjes. Verdeel vervolgens naar keuze de vijgen, geitenkaas, serranoham en rozemarijn over de flammkuch. Druppel er op het einde honing overheen en doe de flammkuch in de oven. Bak de flammkuch in ongeveer 10-12 minuten gaar.

Haal tot slot de flammkuch uit de oven en verdeel er de balsamico crème over.

Genieten maar!