We zijn de producten aan het verzamelen...

Nieuws

De Neolea Academy: Hét platform voor onze b2b klanten

Stap binnen in de dynamische digitale omgeving van de Neolea Academy, een platform waar alles wat je nodig hebt om een succesvolle ambassadeur van Neolea te worden, binnen handbereik is. Speciaal ontworpen voor Neolea klanten. 

Bij Neolea begrijpen ze het belang van kennis en verbinding. Daarom is de Neolea Academy tot leven gebracht, een plek waar je niet alleen met Neolea kunt communiceren, maar ook diep kunt duiken in 'Industry Updates' voor het laatste Neolea nieuws en inzichten en trends die de markt vormgeven.

Ontdek een schat aan middelen, van korte educatieve video's die je snel Neolea kennis bijbrengen tot essentiële verkoopmaterialen zoals onze mediakit. Test je kennis en word een Neolea expert in enkele minuten door de Neolea Quiz!

Klik hier om naar de Neolea Academy te gaan. 

De Neolea Academy is voortdurend in ontwikkeling; hoewel het gestart is als communicatietool voor de Neolea distributeurs en winkels in de Amerikaanse markt, zijn we aan het onderzoeken hoe we het platform aan kunnen passen voor de Nederlandse markt. We streven ernaar om het nog relevanter en aantrekkelijker te maken voor Nederlandse retailers. Neolea streeft naar groei en succes. Sluit je aan bij hun missie in de Neolea Academy!

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en nieuws.