We zijn de producten aan het verzamelen...

De Tony’s Chocolonely Limited Editions zijn er weer!

Het is weer de tijd van het jaar dat Tony’s Chocolonely hun nieuwe Limited Editions hebben gelanceerd. Wij hebben als eerste de repen mogen proeven en zijn verkocht. Heerlijke smaakcombinaties in een prachtige nieuwe wikkel. De wikkels zijn net zoals de repen heel bijzonder. Iedere wikkel is namelijk uniek. Er zijn meer dan 500.000 verschillende wikkels. Genoeg over de wikkels, hieronder een overzicht van de nieuwe Tony’s Limited Editions 2018:

Shortbread Karamel
Zet je tanden maar es in deze Limited Edition: knapperige shortbread en sticky karamel in romige melkchocolade. Zeg daar maar es nee tegen.. Go shorty!


Blond gekarameliseerde pecan
De eerste blonde Limited Edition van Tony’s: witte chocolade met een beetje puur, gemengd met gekarameliseerde pecannootjes.. Sohee! Wie is er bestand bestand tegen dit lekkere blondje?


Puur cacaokoekje karamel
Cookie woogie! Voor deze reep hebben we cacaokoekjes laten maken met onze eigen cacaopoeder en die samen met stukjes karamel in deze pure reep gestopt. Zonder dierlijke ingrediënten, dus geschikt voor vegans.


Tony’s 5 ingrediënten voor slaafvrije cacao
We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan Tony’s Chocolonely’s recept voor slaafvrije cacao. En we zijn ervan overtuigd dat cacaoboeren zo ‘n leefbaar inkomen kunnen verdienen, waardoor er een einde komt aan slavernij en kinderarbeid op de cacaoplantages in West-Afrika… lees er hier meer over