We zijn de producten aan het verzamelen...

Een feestelijk dessert met Canberry Crema van Wajos

Er zijn zoveel soorten ijs, maar de klassieker blijft vanille-ijs. Toch zijn er altijd nieuwe ideeën om ijs te combineren en heerlijke desserts te maken, zoals met een topping van cranberry en walnoot. Zoetheid en zuurgraad in perfecte harmonie. Rond uw volgende menu af met dit dessert en verras uw eters! 

Ingrediënten:

  • 4 bolletjes vanille-ijs
  • 300 g walnoten - gehakt
  • 100 ml ahornsiroop
  • 50 ml Wajos Cranberry Crema - met balsamico azijn
  • ½ theelepel gemalen vanille
  • ½ theelepel kaneel

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180° C. 

Meng de walnoten met ahornsiroop, cranberry crema, vanille en kaneel in een grote kom en verdeel het mengsel over een bakplaat met bakpapier. Bak ongeveer 15-20 minuten, regelmatig roeren zodat het gelijkmatig bruin wordt.

Laat de notencrunch goed afkoelen. Verdeel het vanille-ijs over één of twee schaaltjes en decoreer met de notencrunch. Voeg eventueel een extra scheutje cranberry crema en verse cranberries toe. 

Eet smakelijk!

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en nieuws.