We zijn de producten aan het verzamelen...

Fijne vleeswaren wrap met kaas en bierdip

Boodschappenlijst voor 4 personen

✓ 100 gram Rucola sla

✓ 100 gram geraspte oude kaas
✓ 100 gram plakjes gebraden fricandeau of casselerrib
✓ 1 potje SMAAKgeheimen Bierdip blond, tripel OF Topping tonijn

Bereidingswijze

Stap 1
Leg 3 plakjes fricandeau of casselerrib voor 1/3 deel overlappend uit op een snijplank. Leg de rucola sla in een lange rij in het midden van de vleeswaren.

Stap 2
Doe de SMAAKgeheimen Bierdip of de SMAAKgeheimen Topping tonijn over de sla en fricandeau of casselerrib. Sla de vleeswaren om de rucola sla en rol dit verder op, er ontstaat een lange wrap.

Stap 3
Steek om de 2,5 cm een prikkertje door de wrap. Snij met een mes precies tussen de prikkertjes door en plaats de hapjes op een schaal. Strooi de geraspte oude kaas over het hapje.