We zijn de producten aan het verzamelen...

Inspiratie

Gebruik ontbijtgranen eens buiten het ontbijt om!

De Meesters van De Halm zijn al sinds 1977 meester in het verwerken van biologische granen. Ze maken daar de heerlijkste ontbijtproducten van; van enkelvoudige graanvlokken en muesli’s tot gezonde granola’s. Al deze producten kunnen gegeten worden met melk of yoghurt, en je kunt er nog aan toevoegen wat je zelf lekker vindt: extra noten, fruit of zaden.

Maar de biologische granen zijn niet alleen lekker bij het ontbijt. Ze kunnen gebruikt worden in talloze heerlijke recepten! Denk eens aan maïsvlokkenrösti met mexicaanse groente, heerlijke homemade cantuccini met quinoavlokken en pure chocolade of haverfalafel met sinaasappel! Een ander mooi voorbeeld zijn de havergrutten (ook wel steel cut oats genoemd). Havergrutten zijn perfecte rijstvervangers. Maak eens een risotto, paella of nasi met havergrutten voor meer smaak en bite!

Naast lekker is haver ook nog eens heel erg gezond. De dagelijkse consumptie van haver verlaagt de cholesterol, reguleert spijsverteringsprocessen en geeft je een significante hoeveelheid vezels.

Al deze culinaire inspiratie wordt gedeeld op de instagrampagina van de Meesters van De Halm. Volg deze pagina en vind er wekelijks nieuwe recepten!