We zijn de producten aan het verzamelen...

Inspiratie

Giuliano Tartufi - Tagliatelle met garnalen, truffeltapenade en kastanjechampignons

​Maak een heerlijke pasta met de truffel tapenade van Giuliano Tartufi. Zie voor inspiratie onderstaand recept!

Tagliatelle met garnalen, truffeltapenade en kastanjechampignons. Wat een heerlijke combinatie is dit! Dit mooie gerecht is veel makkelijker dan verwacht, het is in 15 minuten klaar. De uitdaging zit in het vinden van goede truffeltapenade en hierbij hebben wij u al een handje geholpen.

Ingrediënten voor 2 personen

  • 16 grote garnalen (diepvries)
  • 1 bakje kastanjechampignons
  • 250 gram verse tagliatelle
  • 2 el olijfolie
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 4 tl truffeltapenade van Giuliano Tartufi
  • Peper en zout

Bereiding (15 minuten)
Ontdooi de garnalen. Hak de uien en knoflook fijn, snijd de kastanjechampignons in dunne plakjes en leg apart.
Pak een wok of hapjespan en bak de uien en knoflook in olijfolie. Voeg vervolgens de garnalen toe en bak ze 5 minuten tot ze helemaal roze zijn. Bak de kastanjechampignons vervolgens een paar minuten mee.

Kook ondertussen de pasta 2 minuten. Giet de pasta af en voeg toe bij de rest van de ingrediënten. Roer de truffeltapenade erdoor en vooeg naar smaak nog wat peper er zout toe. De pasta is heerlijk met een groene salade erbij.

Genieten maar!

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en nieuws.