We zijn de producten aan het verzamelen...

Inspiratielab 3.0

Een nieuwe website

De focus bij Voets Specialiteiten ligt uiteraard op onze delicatessen. Als liefhebbers van eten en drinken zijn we continu op zoek naar nieuwe lekkernijen die bij onze filosofie van innovatie en kwaliteit passen. Soms verleggen we een klein stukje van die focus. Want ook de uitstraling van het bedrijf verdient onze aandacht. We willen onze filosofie graag uitstralen!

Terugblik

De oude website stond al enkele jaren online, bood weinig functionaliteiten, was niet handig in gebruik en de foto’s waren verouderd. Het ontwerp was enkele jaren geleden geschikt maar inmiddels verouderd. Dat paste uiteraard niet bij de filosofie van Voets Specialiteiten. Tijd om actie te ondernemen, zo vonden Martijn en Bram.

De visie van Bram

Bram is veel onderweg, op zoek naar nieuwe delicatessen of in gesprek met klanten. Vele malen hoorde hij de klachten over de verouderde website aan. Het gebruik was omslachtig, zowel voor de klant als voor Voets Specialiteiten. Dat paste niet bij onze visie. Martijn wilde graag een website waar het gebruikersgemak van de klant centraal staat. We vinden immers het contact met en de service voor de klant erg belangrijk. Daarnaast wilde Martijn graag laten zien hoe je de verschillende producten kunt gebruiken. De nieuwe website moest in dienst treden als ‘Inspiratielab 3.0’ en onze filosofie van innovatie en kwaliteit uitstralen.

Gemak met ‘Inspiratielab 3.0’

Luisteren naar onze klanten en aan hun wensen voldoen vinden we bij Voets Specialiteiten erg belangrijk. We hebben daarom ons best gedaan om een gebruiksvriendelijke website boordevol inspiratie te (laten) ontwikkelen. In een oogopslag zie je onze producten, ontdek je wat er allemaal mogelijk is en kun je eenvoudig bestellen. Gemak dient de mens! We horen graag wat je van de website vindt.