We zijn de producten aan het verzamelen...

Kerstinspiratie


Inspiratie voor de mooiste tijd van het jaar

Ben jij op zoek naar de allerleukste en lekkerste delicatessen voor Kerst? Wij hebben onze favorieten alvast op een rijtje gezet voor jou! Zo is het extra makkelijk om de juiste producten uit te kiezen voor een kerstpakket of voor een zelf samengesteld pakket.

Wij hebben alvast wat inspiratie voor je klaar gezet om producten uit te kiezen op basis van thema of kleur. Maak bijvoorbeeld een leuk groen pakket met de olijvenpasta van Morelli (art. nr. 131216), olijfolie van Cretan Mythos (art. nr. 1958) en zwarte olijven van Arte Oliva (art. nr. 8018). Je kunt hier ook nog de chardonnay van Paul Mas aan toevoegen (art. nr. 1661) of ga voor een van de andere groene of mediterraanse artikelen om de set compleet te maken.

Ga je liever voor rood? Combineer dan eens de English Breakfast thee van English Tea Shop (art. nr. 9960) met de Chai Latte bar van Barú (art. nr. 9114). Hier kun je bijvoorbeeld nog de Rosella Rossa van Abbondio (Art. nr. 9729) of de Kerstreep van Snor (art. nr. 9548) aan toevoegen.

De mogelijkheden zijn eindeloos, dus zo heb jij altijd een uniek pakket dat helemaal bij jou of jouw bedrijf past! Heb je nog vragen over bepaalde producten of wil je advies? Stuur dan even een mailtje naar orders@voetsspecialiteiten.nl.

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en nieuws.