We zijn de producten aan het verzamelen...

Recepten

Lekkere paarse aspergesalade

Een heerlijk zomers recept met asperges en een leuke hint van paarse truffelchips. Dit ziet er niet alleen heel erg tof uit, het is ook nog eens super lekker!

Ingrediënten

  • Waterkers
  • Truffelaardappeltjes
  • Witte of groene asperges
  • Hollands Doruvael of Nije kaas
  • Zeezout uit de molen (bijv. van Delizioso)
  • Paarse chips (van Terra)
  • Paars viooltje
  • Dressing Kempische kruiden (van Smaakgeheimen)

Bereiding

Was de waterkers en de truffelaardappeltjes. Snijd de truffelaardappeltjes met schil in plakjes en blancheer deze. Maak de asperges schoon, snijd in stukken en blancheer ze beetgaar.

Maak een bord mooi op met: waterkers, de truffelaardappeltjes, asperge en stukken van Hollandse kaas. Dresseer de salade met de Dressing Kempische kruiden.

Draai er nog wat grof zeezout over en voeg wat paarse chipjes toe voor een krokante bite. Werk het tot slot mooi af met een paars viooltje.

Eet smakelijk!

Variatietip: deze salade is ook erg lekker met de Dressing Basis. Ook deze dressing is bereid zonder toegevoegde suikers!

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en nieuws.