We zijn de producten aan het verzamelen...

Recept: Lente boeketje met asperges

Boodschappenlijst voor acht prikkers

100 g geschilde witte asperges
100 g gekookte ham
SMAAKgeheimen dressing Kempische kruiden
SMAAKgeheimen Kempische kruidenmix

Bereidingswijze

Stap 1
Breng water aan de kook met twee theelepels SMAAKgeheimen Kempische kruidenmix en kook hierin de asperges in ± vier minuten beetgaar. Giet de asperges af en dep deze droog met wat keukenrol.

Stap 2
Snijd de asperges in stukjes van ± vier centimeter en de gekookte ham in reepjes. Schud de Kempische kruiden dressing en schenk deze over het bord. Rijg de asperge stukjes en hamblokjes samen aan een prikker.

Stap 3
Schud de SMAAKgeheimen Kempische kruiden dressing en schenk deze over het bord. Leg de asperge hapjes in de Kempische kruiden dressing en garneer met wat verse peterselie.