We zijn de producten aan het verzamelen...

Recept: Maak zelf je tapasplateau!

Heerlijk en makkelijk om dit te presenteren tijdens een feestavond. Plateau van vier soorten tapas hapjes. Vul het plateau aan met brood, aïoli, tapenade en kruiden boter voor een complete plank!

Boodschappenlijst
truffel eitjes

4 eieren
100g geraspte oude kaas
1 tl kempische kruidenmix
1 flesje SMAAKgeheimen topping zwarte truffel
1 takje verse Tijm


Bereidingswijze


Stap 1

Zet de eieren met koud water op het vuur en laat ze 10 minuten koken tot ze hard zijn. Giet ze af en laat ze schrikken in koud stromend water.
Rol de eieren door de pan, zodat ze kneuzen en je ze gemakkelijk kunt pellen.

Stap 2
Snijd het topje en de onderkant van de eieren af en halveer ze. Plaats de halve eieren op een mooi tapasplateau. Strooi wat SMAAKgeheimen kempische kruidenmix over de
eieren (gebruik ongeveer 1 theelepels voor 8 halve eieren) en spuit op ieder half ei wat topping zwarte truffel. Rasp over de eieren wat krullen oude kaas
en garneer met verse tijm.





——





Boodschappenlijst Vitello

100g gebraden fricandeau
10 druppeltomaatjes of sweety drops
1 flesje SMAAKgeheimen topping tonijn
1 takje verse tijm


Bereidingswijze

Stap 1
Snijd de gebraden fricandeau en drapeer deze in houten (kaas)bakje.
Garneer met de SMAAKgeheimen topping tonijn strepen over de fricandeau en
hierover de druppeltomaatjes en verse tijm. Plaats het Vitello bakje bij de
truffel eitjes op het tapasplateau.


——


Boodschappenlijst rosbief rolletje

100 g gebraden rosbief plakjes
30 g rucola
1 flesje SMAAKgeheimen truffel topping
20 g oude kaas of Parmezaanse kaas
1 tl SMAAKgeheimen kempische kruidenmix

Bereidingswijze

Stap 1
Leg de rosbief plakjes langs elkaar uit en verdeel over ieder plakje wat rucola. Druppel over de rucola wat SMAAKgeheimen topping zwarte truffel en rasp hierover wat krullen oude- of Parmezaanse kaas.

Stap 2
Rol de rosbief plakjes op en plaats ze bij de rest op het tapasplateau. Garneer de rolletjes op het plateau met 1 tl SMAAKgeheimen kempische kruidenmix.