We zijn de producten aan het verzamelen...

Neolea Limited Early Harvest


Rond deze tijd van het jaar vieren ze bij Neolea het nieuwe oogstseizoen! The Early Harvest is een limited edition olijfolie van deze extra vroege oogst, gemaakt van de eerste 500 liter olijfolie tijdens het nog maar net begonnen oogstseizoen 2021-2022. De ongelofelijke rauwe smaak én bijzonder felle groene kleur maken deze olijfolie uniek. Kortom, een unieke kans om iets verrassends en speciaals te bieden tijdens de decembermaand!


Uitzonderlijke smaak
De smaak van deze Early Harvest olijfolie is rauw en wild. Ontdek een grassig en aromatisch smaakprofiel dat leidt tot een pittige kick met bittere afdronk. Zo heb je olijfolie nog nooit geproefd! Verwonder jezelf aan de extreem felle groene kleur van deze olijfolie. Een kleur zo bijzonder, dat je je afvraagt of het echt is. 
 

Exclusief
De olijven die worden gebruikt voor de Early Harvest olijfolie worden geplukt wanneer ze nauwelijks rijp zijn. Hierdoor ontstaat een uitgesproken smaakprofiel en extra gezondheidsvoordelen, maar het betekent ook een lagere opbrengst en productie van olijfolie per olijf. Omdat de Early Harvest de eerste paar liter van de nieuwe oogst bevat hebben we slechts een exclusieve oplage. 

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en nieuws.