We zijn de producten aan het verzamelen...

Recepten

Pasta pesto met krokante kaas kletskop

Boodschappenlijst voor 4 personen
- 400 g pasta
- 200 g kippendijen blokjes
- 50 g pijnboompitten
- 400 g spinazie
- 1 rode ui
- Smaakgeheimen pesto groen
- Smaakgeheimen tapenade
- Kookroom
- Rucola
- Geraspte extra belegenkaas
- Ovenpapier
- Zout en peper

Bereidingswijze

Stap 1: Verwarm de oven voor op 200 graden.
Leg bakpapier op een bakplaat en maak hier hoopjes kaas op die je wat platdrukt, bak deze krokant bruin tot een kletskop in de oven. Kook ondertussen de pasta gaar volgens de verpakking. Bak de pijnboompitten goudbruin. Let op: schep deze regelmatig om, de pijnboompitten kleuren snel wanneer ze op een kant liggen.

Stap 2: Bak de kippendijen in olie en voeg hier de spinazie aan toe samen met enkele lepels pesto en een scheut- kookroom, schep dan de gekookte pasta door de pestoroom.

Stap 3: Maak de borden op met de pasta, rucola en plaats de krokante kletskop hier tegen aan. Garneren met de pijnboompitten en een paar lepeltjes tapenade.

Tip van chefkok Miriam

Je kan extra kaas toevoegen. Altijd lekker!

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en nieuws.