We zijn de producten aan het verzamelen...

Inspiratie

Quintas & Bodegas biedt de beste wijnen uit de mooiste streken van Europa

Met Quintas en Bodegas bieden we wijnen uit de mooiste streken van Europa. We hebben nauw contact met onze wijnboeren en bezoeken ze regelmatig, zodat we altijd als een van de eerste de nieuwe soorten en jaargangen kunnen proeven. Er is specifiek voor vier landen Waar het klimaat, de grond, de geografische ligging en de hoogte perfect zijn. Waar de wijnboeren al generaties lang hun wijnen met hart en ziel van de beste druivenrassen.

We kennen de wijnboeren persoonlijk, zelfs hun vrouwen en kinderen. We hebben ze ontmoet, en ze hebben ons uitgebreid rondgeleid door hun prachtige wijngaarden. Ze hebben ons laten zien hoe ze hun druiven oogsten en hoe ze er wijn van maken: van het veld tot in de fles. Quintas & Bodegas biedt een uitgebalanceerd assortiment wijnen, waarbij er onder andere wordt gekeken naar de druivensoorten, de rijpingstijd en de wijn-spijs combinaties.

Quinta Do Arrobe - Portugal
Wijnhuis Quinta do Arrobe is in 2011 opgericht door de familie Gaspar, die hun roots in het wijn maken hebben sinds 1882, toen hun overgrootvader zijn eerste wijngaarden plantte in de regio Tejo. Deze vruchtbare bodem met zijn unieke klimatologische eigenschappen is vandaag de dag de basis van de wijnen van Quinta do Arrobe, die volledig rekening houden met de plaatselijke natuurlijke rijkdommen, het rijke verleden en het milieu. Sinds de start in 2011 is er steeds geïnvesteerd in continuïteit en materiaal, waardoor Quinta do Arrobe inmiddels een gevestigde naam is en staat voor hoge kwaliteit en standaards.

Bodegas del Medievo - Spanje
Bodegas del Medievo is een relatief nieuwe wijnmaker en bezit wijngaarden die zich uitstrekken tot het hoogste gedeelte van Aldeanueva de Ebro, een klein, hoog gelegen dorp in La Rioja. Het totale gebied waarin de wijngaarden liggen is ideaal voor de groei van druiven van extreem goede kwaliteit. Wat de wijngaarden van Bodegas del Medievo zo speciaal maakt, is dat men in de wijnen de karakteristieke eigenschappen van de bodem en het unieke klimaat proeft. De wijnen worden volgens nauwkeurige vinificatie gemaakt en, afhankelijk van de soort wijn, opgeslagen in moderne roestvrijstalen tanks en houten vaten van Amerikaans of Frans eiken. WIJNEN UIT SPANJE

Vignobles Hermouet - Frankrijk
Al meer dan 25 jaar is de familie Hermouet bezig met het verbeteren van haar druiven, wijnen en het wijn maken. Sinds 2006 is er een oenoloog in dienst, die met haar kennis bijdraagt aan de continue zoektocht naar elegantie en balans in de wijnen. Sinds 2016 is Arthur, de zoon van Philippe, aan boord gekomen om zo de familietraditie verder voort te zetten.

Cascina del Colle - Italië
De Italiaanse regio Abruzzo is één van de mooiste en ongerepte gebieden in Italië. In een landschap dat tegelijkertijd zacht en hard is, en waar de bergen en de zee samenkomen, vind je de cantina van de familie Grifone: La Cascina del Colle. Op zestien hectare biologische grond, op een hoogte van 300 meter boven de zee, worden met liefde en passie en in harmonie met de natuur druivenstruiken verbouwd. De koude winters en hete zomers zorgen ieder jaar voor de mooiste druiven die een tweede leven vinden in een aantal prachtige wijnen.