We zijn de producten aan het verzamelen...

Recept: lauw warme herfstsalade

Deze herfstsalade past perfect bij deze tijd van het jaar. Gebruik echte najaarsgroenten zoals pompoen en paddenstoelen voor een extra herfstig tintje! Deze salade is genoeg voor 4 personen.

Dit heb je nodig voor 4 personen;
✓ 4 kleine afbakbroodjes
✓ 1 ui
✓ 1 appel
✓ 1 peer
✓ 100 g champignons
✓ Smaakgeheimen vinaigrette pesto
✓ ½ krop sla
✓ Smaakgeheimen dressing basis
✓ 100 g boerenkaassnippers
✓ verse kruiden

De bereidingswijze

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200˚C. Bak de broodjes goudbruin in de oven.

Stap 2
Snijd de ui in halve ringen en de appel en de peer in blokjes. Halveer de champignons. Stoof de ui en de champignons in een pan met een scheutje SMAAKgeheimen vinaigrette pesto. Voeg op het laatste moment de blokjes appel en peer toe, laat alles goed warm worden en blus het geheel af met wat SMAAKgeheimen vinaigrette pesto.

Stap 3
Was de sla en slinger hem droog. Meng de sla met wat SMAAKgeheimen dressing basis. Verdeel de salade over de glaasjes en schep hier het stoofmengsel op. Garneer de salade met snippers boerenkaas en verse kruiden. Zet elk saladeglaasje op een broodplankje. Leg er een broodje naast.