We zijn de producten aan het verzamelen...

Recepten

Risotto recept van Cordero voor de feestdagen

Romige risotti: een heerlijk comfortfood en tegelijkertijd een luxe gerecht wat perfect past bij de feestdagen. Met dit eenvoudige recept van Cordero maakt iedereen een heerlijke risotto, zelfs op een doordeweekse avond.

Ingrediënten (3 tot 4 porties):

  • 1 risotto pakket van Cordero (truffel)
  • klontje boter
  • half glas witte wijn
  • groentenbouillon
  • geraspte parmezaan (optioneel)

Bereiding: 
Smelt het klontje boter in een pan op klein vuur. Giet het risotto pakket in de pan en laat deze al roerend 1 minuut roosteren.

Voeg een half glas wijn toe aan de geroosterde rijst en laat het verdampen.

Giet de groentebouillon over de rijst en dek af. Roer af en toe door en voeg indien nodig meer bouillon toe. Proef of uw risotto niet te gaar is.

Roer de risotto nog een keer door voor het serveren. Serveer de risotto uit in mooie diepe borden. Voeg geraspte parmezaan toe voor extra smaak.

Eet smakelijk!

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en nieuws.