We zijn de producten aan het verzamelen...

Vakbeurs Foodspecialiteiten een groot succes!

We vinden het belangrijk om te luisteren naar onze klanten, zijn continue op zoek naar nieuwe delicatessen en doen graag meer inspiratie op. De Vakbeurs Foodspecialiteiten is daarvoor een mooie gelegenheid in professionele en eigentijdse vorm. De beurs is verrassend en inspirerend voor iedere food professional.

Inspiratie uit binnen- en buitenland
Op de Vakbeurs Foodspecialiteiten staan zowel grote als kleinere standhouders uit binnen- en buitenland. Deze standhouders hebben allemaal een ding gemeen: ze houden zich graag bezig met de verkoop van foodspecialiteiten. De beurs is zeer geschikt om nieuwe contacten te leggen en om kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen en producten in deze groeiende markt.

Nieuwe merken en producten
Voets Specialiteiten presenteert op de beurs een aantal nieuwe hippe producten en leveranciers waaronder de nieuwe Voets Cheese Dippers, Braxzz bier, Molina Chai, FunCakes, de nieuwe Tony’s Chocolonely limited editions… en nog veel meer!

Natuurlijk vergeten we het reeds bestaande onderscheidende assortiment niet! Bij onze stand vind je onder andere aantrekkelijke beursaanbiedingen, interessante acties en heerlijke koffie van de barista. Onze stand bevat een selectie van ruim 30 leveranciers met klassieke delicatessen & trendy food, en dat allemaal in een gezellige festivalsfeer!

Een groot succes
We kunnen spreken van de meest succesvolle en drukbezochte beurs ooit! We hebben dit jaar 10 tot 15% meer bezoekers mogen ontvangen. Daar zijn we trots op en had nooit kunnen gebeuren zonder de inzet van onze fantastische leveranciers! Wij willen iedere leverancier daarom hartelijk bedanken voor de komst en positieve inzet.