We zijn de producten aan het verzamelen...

Nieuws

We winnen een Logistiekelingen Award!

Op 18 maart organiseerden Logistiekelingen het jaarlijkse Ambassador Event voor de aangesloten bedrijven. Was vorig jaar Bavaria in Lieshout nog de gastheer, dit jaar was men te gast bij het Philips Museum in Eindhoven.

Na een korte presentatie van de ambities die Logistiekelingen voor 2023 heeft, was het tijd om over te gaan naar de uitreiking van de Logistiekelingen Awards 2023. In de categorie ‘Partner van Logistiekelingen’ ging Bram Voets van Voets Specialiteiten uit Schijndel met de award naar huis. Als ‘Ambassadeur van Logistiekelingen’ waren er maar liefst twee winnaars: Sanders|Fritom l Fritom (Ron Beekmans en Tom Wiersma) en Van den Heuvel Logistiek (helaas verhinderd) beiden gevestigd in Uden. Als ‘Logistiekeling van het jaar’ kwam Pim Hoefnagel de award in ontvangst nemen.

Logistiekelingen heeft zich als doel gesteld om de sector logistiek vaker en positief op de kaart te zetten en zo logistiek bekend te maken onder de jeugd die een beroep of een opleiding mag gaan kiezen. Het beeld dat mensen hebben van de sector logistiek is vaak minder positief en dat is geheel onterecht. Door enthousiast het verhaal over logistiek te blijven vertellen en dat ook in de praktijk te laten zien, gaat Logistiekelingen, samen met de aangesloten bedrijven, aan de slag om de krapte op de arbeidsmarkt in deze sector actief te verkleinen.

Bron: Mooi Schijndel Krant

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, acties en nieuws.