We zijn de producten aan het verzamelen...

Ons team

Samen met zijn zoons Bram en Don heeft Cor Voets het bedrijf Voets Specialiteiten opgericht. Mede daardoor is het een echt familiebedrijf geworden. Met een team van zo’n 40 harde werkers zijn we iedere dag druk bezig om de klanten tevreden te houden. We zijn continu op zoek naar onderscheidende lekkernijen om het assortiment nog breder en lekkerder te maken. Zo blijft het assortiment vernieuwend en bieden we unieke foodconcepten.Cor Voets

Samen met zoon Bram heeft hij Voets Specialiteiten opgericht. Cor bezoekt klanten en heeft supervisie op de notenbranderij en de inpakruimte. Bij de toneelvereniging heeft hij al menig hoofdrol gespeeld en samen met Marij runt hij achter hun ouderlijk huis een mini-camping, waar hij vol enthousiasme tips uitdeelt voor het ontdekken van het mooie Schijndel.

Bram Voets

Bram is eigenaar en mede-oprichter van Voets Specialiteiten. Hij onderhoudt contacten met klanten en is veel onderweg om de nieuwste lekkernijen te sourcen. Verder is hij vader van dochters Nova, Lenne en Flore en houdt hij van een glaasje bier op zijn tijd met vrienden en familie. Het bourgondische leven staat hem goed!

Don Voets

Don is vertegenwoordiger en als jongste telg van Cor en Marij en broer van Bram hét gezicht op beurzen. Op zondagen werkt Don niet op kantoor, maar des te harder in de goal op het voetbalveld. Ook zijn zoon houdt hem lekker bezig en samen met zijn vriendin Sophie brengt hij uren door in de keuken. Food zit toch in zijn DNA hè.

Marij Voets

Als vrouw van Cor, moeder van Bram en Don en oma van Nova, Lenne en Flore is Marij een bezige bij. Ze is ieders steun en toeverlaat en een aanspreekpunt voor iedereen binnen Voets Specialiteiten. Elke dag voorziet ze iedereen van koffie, kantoorartikelen en toiletpapier. Van de gezellige kantine tot de schone werkplek, het komt van haar hand.

Pascal van Delft

Als hoofd administratie houdt Pascal zich bezig met allerhande boekhoudkundige vraagstukken. Heeft u vragen over facturen, betalingen en andere financiële zaken, dan is hij uw man. Pascal is de trotse vader van 3 kinderen en voetbalt daarnaast niet onverdienstelijk op de zondagen.

Maartje Valk

Maartje is actief in de buitendienst en heeft het westen van Nederland en een stukje België onder haar hoede. Sinds oktober is ze onderweg om onze klanten te bezoeken en te helpen met hun assortiment, maar ook voor een gezellige babbel.

Sharon Pennekamp

Sharon is vijf dagen per week te vinden op onze binnendienst verkoop, ze is een echte sfeermaker op kantoor én aan de telefoon. Ze woont samen met haar vriend in Schijndel op een steenworp afstand van ons kantoor. In haar vrije tijd reist Sharon graag de wereld rond en houdt ze van relaxen, koken, uiteten gaan en vooral van gezelligheid.

Marleen Verhoeven

Marleen houdt zich bezig met het personeelsbeleid en HR. Daarnaast is ze moeder van Nova, Lenne en Flore en vriendin van Bram. Samen met Bram bezoekt ze beurzen en gaat ze actief de hort op. Marleen is een echte thuiskok en maakt regelmatig misbruik van de kookstudio. Het liefst probeert ze alles uit voordat het in de showroom belandt.

Joep van Vorstenbosch

Wat bedoeld was als tijdelijke baan en ‘tussenjaar’, werd een fulltime baan op de administratie en daarna is hij Daan gaan ondersteunen op inkoop bij Voets Specialiteiten. Net als bij een aantal andere collega’s is het balletje van Voets ooit gaan rollen op het voetbalveld van Avanti. Teamwork in optima forma!

Fons Heestermans

Als logistiek teamleider is Fons druk met het reilen en zeilen op de weg en in het magazijn. Hij plant de routes voor onze chauffeurs en leidt de boel in goede banen. Naast zijn werk is Fons vrijwilliger bij de voetbalclub. Hij is de trotse vader van twee volwassen kinderen en vindt ook nog tijd om in de sportschool zijn conditie op peil te houden.

Willie van den Boogaard

Willie is onze chauffeur van het eerste uur. Al heel wat jaren rijdt hij met onze vrachtwagen door Nederland en België, hij kent de meeste klanten van binnen en van buiten. Samen met zijn vrouw en 2 dochters woont hij in het mooie Maaskantje. Willie is een neef van de familie en heeft als fanatieke hobby duivenmelken. Zijn duiven vliegen dan ook regelmatig in de prijzen!

Bas Gordijn

Als één van onze trouwe chauffeurs toert Bas het land door. Deze gezellige vrijgezel is altijd in voor een feestje. Minimaal eens in het weekend is hij dan ook in het uitgaansleven te vinden. We kunnen wel stellen dat Bas geen onbekende is voor de plaatselijke horeca. Iets wat in zijn werk prima van pas komt!

Ben van Glabeek

Ben bezorgt elke donderdagavond lekkers en notenmixen bij de horecazaken in Schijndel, Sint-Oedenrode, Veldhoven en Eindhoven. Is het extra druk? Dan bellen we hem en gaat hij dagen of zelfs weken achter elkaar de weg op voor ons. Verder is Ben opa van inmiddels 4 kleinkinderen en luistert hij graag naar André Hazes.

Cor Meijs

We hoeven hem maar op te roepen en hij staat voor ons klaar. U kunt Cor zowel in een busje of vrachtwagen van Voets Specialiteiten tegenkomen. Als oproepchauffeur werkt hij regelmatig voor ons, in drukke tijden zelfs bijna dagelijks. Op die dagen moeten zijn 6 kleinkinderen het even zonder hem stellen.

Luke Veroude

Luke versterkt onze binnendienst een aantal dagen per week met zijn passie voor sales. Ondertussen is hij bezig met zijn opleiding Ondernemerschap & Retail management. Ooit begonnen als stagiaire bij Voets Specialiteiten en daarna blijven hangen als verkoopmedewerker. Buiten zijn school en werk heeft hij veel sociaal leven en voetbal is zijn favoriete bezigheid op zondag.

Jop Maasdijk

Jop is onze marketing- en communicatieman. Naast de website en nieuwsbrieven houdt hij zich bezig met de aankleding van de beurzen waarop we te vinden zijn. Na zijn opleiding Food Innovation is hij meteen aan de slag gegaan bij Voets. Jop staat in zijn vrije tijd graag in de keuken.

Lillian Dahrs

Samen met het commerciële team zet Lilian zich dagelijks in om de klanten op een persoonlijke manier te bedienen en hen te verrassen met vernieuwend assortiment. Lilian heeft ruime ervaring in de delicatessenbranche maar toch elke dag weer geïnteresseerd in nieuwe en mooie producten. Lilian gaat graag op ontdekkingsreis en is graag actief bezig met de leuke dingen in het leven.

Marieke van der Schaaf

Kevin van de Veerdonk

Kevin is een vaste kracht in ons magazijn. Zowel overdag als ’s avonds is hij tussen de stellingkasten te vinden. Kevin speelt tafeltennis op een aanzienlijk niveau. Met zijn batje komt hij in heel Zuid-Nederland. Verder is hij een lopende voetbalencyclopedie. Hij kan het dan ook niet laten een gokje te wagen en te voorspellen wie de goals gaat maken.

Pim van Grinsven

Pim versterkt ons logistieke team als vaste kracht in het magazijn. Hij is hier verantwoordelijk voor de bestellingen, zorgt ervoor dat er voldoende producten op voorraad zijn en heeft contacten met onze leveranciers. Dat hij weet wat coördineren is, bewijst hij ook als teamleider bij de Gemondse voetbalclub

Tim Hellings

Vrachtwagens zijn helemaal Tims ding. Zijn liefde voor transport en logistiek kan hij kwijt in zijn werk als chauffeur én bij de carnavalsvereniging, waar hij elk jaar een carnavalswagen bouwt. Tim heeft een druk sociaal leven en doet aan korfbal. Zowel binnen als buiten het veld is hij actief. Een echt gezelligheidsdier dus!

Pim de Veer

Pim versterkt al sinds zijn 16e ons logistieke team in de avonduren en in vakanties. Ondanks dat hij druk is met school, spendeert hij aanzienlijk wat vrije uurtjes bij ons in het magazijn. Zijn opleiding Logistics & Engineering aan de Universiteit van Breda is een goede combinatie. Naast zijn werk en opleiding is Pim met zijn vrienden te vinden op festivals en ook op het voetbalveld van W.E.C. is Pim een actieve speler.

Macs van der Doelen

Macs is een van de vaste jongens in het magazijn. Verder verkoopt hij onze delicatessen op beurzen en gaat hij graag op reis. Komt hij na de zomervakantie terug van een leuke camping ergens in Europa? Dan kunnen we erop rekenen dat hij vol inspiratie en ideeën voor nieuwe producten zit.

Joran van den Boogaard

Joran is een vaste kracht binnen het logistieke team. Hij voelt zich niet alleen thuis in ons magazijn, maar ook aan de bar en op de dansvloer. Hij reist het hele land door voor leuke feestjes en zorgt ervoor dat hij op tijd weer terug is voor het voetbal.

Robin van der Meijden

Na zijn stage in ons magazijn is Robin bij Voets Specialiteiten blijven hangen. Hij doet nog altijd een logistieke opleiding en heeft de ambitie logistiek teamleider te worden. Naast dit alles maakt Robin tijd voor zijn hobby voetbal.

Wesley Manders

Wesley is logistiek medewerker bij Voets Specialiteiten. Hij zit op fietscross, neemt deel aan internationale wedstrijden en geeft actief training aan de jeugd. Als Wesley niet in het buitenland of op de crossbaan zit, zit hij in ons magazijn.

Falco Megens

Falco is een neefje van de familie Voets en versterkt het logistieke team. Bij ons vond hij zijn eerste bijbaantje en nog steeds werkt hij met plezier in ons magazijn in vakanties en op de avonden. Want overdag gaat de studie natuurlijk voor!

Marek

Zijn halve leven zit hij al in de logistiek en inmiddels heeft hij zijn draai gevonden bij Voets Specialiteiten als vaste kracht in het magazijn. Hij werkt hard en niets ontgaat hem, behalve als Polen een voetbalwedstrijd heeft. Dan wil hij graag vrij zijn om, gehuld in het voetbalshirt van het Pools elftal, de wedstrijd te volgen.

Frank van Heeswijk

Deze enthousiaste creatieveling is als chauffeur erg betrokken bij zijn lading. De Veghelse Frank toonde in onze winkel, het Voets Specialiteiten Huis, al interesse in onze heerlijke producten. Nu is hij een van de vaste chauffeurs. Waar een lekker recept al niet toe kan leiden.

Jan van Hemmen

We noemen hem ook wel onze lokale wereldreiziger. Als voormalig bestuurder van diverse touringcars, bestelauto’s, vrachtwagens en zelfs als privé chauffeur kent hij de Benelux op z’n duimpje. Waar en wanneer nodig springt hij bij om onze producten naar hun bestemming te brengen.

Marion Dikkeboom

Han

Tim Schevers

Ellen Groenendaal

Zelf noemen we haar ook wel chef nootjes. Waar ze thuis moeder is van twee dochters, stuurt ze hier alle dames van Des Noots aan. De term regelmoeder is nog het meest op Ellen van toepassing. En oja, tennisser, skiër, stedentripper, concertganger en vakantieganger.

Dorotha

Ooit vanuit Polen naar Nederland gekomen voor seizoenswerk, tegenwoordig naast vrouw van Marek onze vaste schoonmaakster. Dorotha is niet bang om vieze handen te krijgen en weet wat werken is. Dankzij haar profiteren we allemaal van een schone werkomgeving.

Femke Hellings

Femke is onderdeel van het topteam op de notenbranderij Des Noots. Ze heeft aan een half woord genoeg en is het zusje van Tim. Femke brandt pinda’s, maakt de lekkerste notenmelanges en zorgt ervoor dat deze mixen goed verpakt naar de winkels gaan. Ze staat haar mannetje in het logistieke team en heeft altijd haar woordje klaar.

Anouk Manders

Een goede meubelmaker ben je niet zomaar, daar doe je eerst een opleiding voor. En terwijl je dit doet, heb je nog genoeg tijd voor een bijbaantje in de notenbranderij en voor je hobby, in Anouks geval fietscross. Allebei gezellig samen met haar tweelingzus Demi.

Demi van Geffen

Naast haar opleiding bestuurskunde heeft Demi ook nog tijd om in onze notenbranderij te werken. Ze verdient lekker bij op zaterdag en in de vakanties, zodat ze volop kan genieten van het gezellige studentenleven. Goed bekeken!

Rosa van Geffen

Het conservatorium is haar droom, spelen in een band haar huidige weekendinvulling. In de toekomst hoopt Rosa serieus werk te maken van haar hobby gitaar spelen. Tot die tijd doet ze leuke dingen met vriendinnen en werkt ze bij Voets. Hebben wij even geluk!

Melanie Megens

Melanie is onderdeel van het topteam op de notenbranderij Des Noots. Ze is een nichtje van de familie Voets en een echte pietje precies. Om haar gedachten te verzetten en niet alleen met haar studie psychologie bezig te zijn, steekt ze regelmatig de handen uit de mouwen bij ons. Ze maakt en verpakt lekkere notenmixen en brengt een hoop gezelligheid!

Vera van Grinsven

Wanneer ze niet op haar studentenkamer in Tilburg, in de schoolbanken voor haar opleiding gezondheidszorgtechnologie of met haar vriendinnen op stap is, zit ze bij ons. Op zaterdag en in de vakanties versterkt Vera ons team van Des Noots.

Femke Vos

Wat is de ideale bijbaan als je een opleiding kraamverzorgende volgt? Een baantje in de notenbranderij natuurlijk, aldus Femke. Femke vult haar agenda verder met fitness, shopsessies, op stap gaan en lekker eten met vrienden en familie.

Demi Manders

Net als haar tweelingzus Anouk vult ze haar dagen met school, fietscross en haar bijbaan. Wij weten het zeker: ooit wordt onze Demi een hartstikke goede pedagogisch medewerker of onderwijsassistent! Tot die tijd is onze notenbranderij een prima optie.

Anne Dikkeboom

Haar moeder Marjon werkt bij onze winkel in Veghel. Niet zo gek dus dat Anne is aangestoken met het Voets-virus. Ze heeft nu nog een bijbaan in onze notenbranderij, uiteindelijk wil ze verpleegkundige worden en werken met kinderen die langdurig in het ziekenhuis moeten blijven. Gaat je vast lukken Anne!

Dieke van Alebeek

Na haar huidige vmbo-opleiding wil ze naar de havo. Voorlopig kan ze dus nog vooruit in onze notenbranderij in de weekends en vakanties. Het dansen, paardrijden, Netflix en haar vriendinnen moeten dan even geduld hebben. Haar bijbaantje gaat voor!

Indy Roovers

Indy is de creatieve tante bij Des Noots. Naast haar bijbaan in onze notenbranderij is ze dan ook vooral bezig met haar opleiding tot signmaker. En met vriendinnen en voetbal. Actieve meid, als je ’t ons vraagt.

Britt Rijkers

Iedere afdeling heeft iemand als Britt nodig, zo ook onze notenbranderij. Streng maar rechtvaardig, zo is ze misschien wel het best te omschrijven. Britt doet de opleiding Handhaver & toezicht, rijdt drie keer per week paard en maakt ook nog tijd vrij voor Voets Specialiteiten en haar vriendinnen.

Guusje

Iris

Anouk