We zijn de producten aan het verzamelen...

Over ons

Voets Specialiteiten streeft ernaar het beste platform voor import & distributie van onderscheidende lekkernijen en food concepten te worden. We bieden meerwaarde, zodat we voorop gaan en blijven lopen. Dit alles met het doel dat de volgende generatie Voets straks vol trots het bedrijf kan voortzetten en uitbouwen.

Kwaliteit
Bij Voets Specialiteiten importeren en distribueren we alleen de beste, lekkerste en meest hoogwaardige producten. We bedenken continu hoe het beter en innovatiever kan, zodat we voorop blijven lopen in het hogere segment van de markt.
Authenticiteit
Naast de kwaliteit en smaak van onze producten, kijken we naar het complete plaatje. Van oorsprong tot verpakking. Bij het bepalen van ons assortiment, staan ook de herkomst en herleidbaarheid van de producten en het verhaal achter het concept centraal.
Flexibiliteit
Bij Voets Specialiteiten zijn we veerkrachtig en veelzijdig op vele fronten, zodat we een brede klantengroep kunnen bedienen. We luisteren naar specifieke wensen en leveren maatwerk. Dit kan dankzij ons grote assortiment en aanpassingsvermogen.
Betrokkenheid
Bij Voets Specialiteiten zijn we begaan met elkaar, onze klanten en de maatschappij. We zijn bereikbaar en toegankelijk, benaderen mensen persoonlijk en geven onze producten en relaties de aandacht die ze verdienen.
Trots
Bij Voets Specialiteiten zijn we trots. Op waar we vandaan komen, waar we naartoe gaan, wat we doen en waar we werken. Dit stralen we actief uit, zonder hoogmoedig te worden en onze Brabantse nuchterheid uit het oog te verliezen.

Certificaten:
FSSC22000
FSSC22000

SKAL bio
SKAL bio