We zijn de producten aan het verzamelen...

Over ons


Alles onder één dak

Het begon ooit lokaal, met onze overheerlijke mosterd-dillesaus. Tegenwoordig is Voets Specialiteiten een allround specialist in Europa als het gaat om delicatessen en alles daaromheen. Onder ons eigen merk produceren we sauzen en dips. Verder koop je bij ons vooral exclusieve producten. Van confituren tot mosterdsoorten, van dressings tot bakmixen en van pasta’s tot bonbons. Is het elders (nog) niet te krijgen? Dan zijn we één en al oor. Ons assortiment breidt zich continu uit, als gevolg van trends in food, verzoeken van klanten of onze eigen innovatiedrang. Bij Voets Specialiteiten koop je alles op één plek. Bij dezelfde persoon. Wel zo handig.

Het zit in de familie
Vader Cor en zoon Bram Voets hebben zich van marktkoopman naar complete delicatessenspecialist ontwikkeld. In de loop der jaren sloten steeds meer familieleden en andere enthousiastelingen zich aan. Iedereen hier is belast met het food gen! Als liefhebbers van eten en drinken zijn we continu op zoek naar nieuwe lekkernijen die bij onze filosofie van variatie en kwaliteit passen. De knusse kraam van vroeger heeft inmiddels plaatsgemaakt voor duizenden vierkante meters vol met de puurste, beste én lekkerste producten. Die allemaal door ons worden ingekocht, opgeslagen, verkocht, getransporteerd én geadministreerd. We doen nu eenmaal graag alles zelf. Familietrekje.Meeveren en meedenken
De persoonlijke benadering is het handelsmerk van Voets Specialiteiten. Of het nu gaat om de band met onze klanten, leveranciers of producenten, we leven ons in en vragen net zolang door totdat we precies weten wat je wensen en behoeften zijn. Onze belangstelling stopt niet bij het antwoord op de vraag of het leveren van het product. Wil je dat we meedenken over de combinatie van smaken? Dat we laten zien hoe je onze specialiteiten bereidt? Dan doen we dat. We adviseren je zowel over het assortiment als over de toepassing van onze delicatessen. Dat staan we niet eens bij stil, het is de aard van het beestje. Food is voor ons meer dan werk. Het is een manier van leven.