Met de pure, volle smaken van Suboro geef je elk recept een verrassende en luxe twist. Laat je inspireren door de feestelijke creaties in deze blog en maak de feestdagen onvergetelijk lekker!
Tarte tatin met vanille ijs
Ingrediënten:
- Appels
- Boter
- Suiker
- Bladerdeeg
- Vanille ijs
- Suboro Pumpkin Spice Karmel
Zo maak je het:
1. Smelt de boter en suiker in een ovenvaste pan tot een lichte karamel.
2. Voeg schijfjes appel toe en laat ze zacht worden in de gemaakte karamel.
3. Dek de pan af met een vel bladerdeeg.
4. Bak in de oven tot het bladerdeeg goudbruin en luchtig is.
5. Keer de taart om op een schaal zodat de appels bovenop liggen.
6. Serveer warm met vanille ijs en Suboro Pumpkin Spice Karamel.
Een gegarandeerde publieksfavoriet op elke feesttafel!
Pavlova met rood fruit
Ingrediënten:
-- Vloeibare eiwitten
- Suiker
- Slagroom
- Rood fruit
- Suboro Vanille Karamel
Zo maak je het:
1. Klopt de eiwitten tot zachte wolken en voeg lepel voor lepel de suiker toe tot het mengsel glanst.
2. Schep het schuim op bakpapier en vorm er een grote cirkel van.
3. Bak op lage temperatuur in de oven en laat de pavlova langzaam drogen tot de buitenkant knapperig is en de binnenkant zacht blijft.
4. Klop de slagroom lobbig en schep deze in het midden van de pavlova.
5. Verdeel het rode fruit erover en schenk de Suboro Vanille Karamel eroverheen.
Een licht en elegant feestdessert waar iedereen voor terugkomt!
Geroosterd fruit met zure room
Ingrediënten:
- Perzik
- Cranberry's
- Rozijnen
- Appel
- Peer
- Zure room
- Suboro Pumpkin Spice Karamel
Zo maak je het:
1. Meng al het fruit in een ovenschaal en rooster het in de oven tot het fruit zacht, warm en licht gekaramelliseerd is.
2. Schep het geroosterde fruit in kommen.
3. Voeg een lepel koude zure room toe als frisse tegenhanger.
4. Maak het af met Suboro Pumpkin Spice Karamel.
Een verwarmend dessert dat elke feesttafel een knusse, winterse touch geeft!
Stoofpeertje met vanille ijs
Ingrediënten:
-- Peren
- Rode wijn (of water)
- Suiker
- Kaneel
- Vanille ijs
- Suboro zeezout karamel
Zo maak je het:
1. Schil de peren en zet ze rechtop in een pan.
2. Voeg rode wijn, suiker en kaneel toe.
3. Stoof de peren langzaam tot ze diep rood en bijna boterzacht zijn.
4. Laat ze licht afkoelen en serveer met een bol vanille ijs.
5. Schenk er Suboro Zeezout Karamel overheen om het af te maken!
Een heerlijke afsluiter die perfect past bij de koude winteravonden.