Overslaan naar inhoud

Tiramisu met Boeremelk, La Mole en Van Woerkom

10 september 2025 in

Tiramisu is een heerlijk dessert, vooral tijdens de Kerst met familie en vrienden! En al helemaal perfect omdat je het van tevoren al kan bereiden. Dit is een aardbeiensmaak tiramisu met aardbeien confiture van Van Woerkom, waarbij de Savoiardi van La Mole (lange vingers) extra lekker worden gemaakt door Boeremelk likeur!

Het aardbeien Tiramisu recept


Ingrediënten voor 7 personen: 
- 250g slagroom onbereid
- 50g poedersuiker
- 250g mascarpone
- 4el Van Woerkom aardbei confiture 
- 500g verse aardbeien
- 100g La Mole Savoiardi 
- 100g La Mole Amandel Cantuccini
- 30g Boeremelk Original  

Zo maak je dit heerlijke dessert: 
1. Klop de slagroom stijf en voeg hier suiker aan toe. Meng vervolgens de mascarpone erdoor. 
2. Roer de aardbeien confiture even los en voeg het toe aan het mengsel. 
3. Snijd de helft van de aardbeien in plakjes, de andere helft van de aardbeien snijd je doormidden. 
4. Leg de lange vingers op de bodem van een schaal en besprenkel dit met de Boeremelk Original
5. Verdeel 1/3 van het roommengsel over de lange vingers en beleg dit met plakjes aardbei. 
6. Dan gaat de helft van de overige room er weer overheen. 
7. Verkruimel de cantuccini en verdeel dit over de room heen. 
8. Verdeel nu alle room die over is erover heen en decoreer met de gehalveerde aardbeien. Strooi hier weer poedersuiker overheen. 
9. In de koelkast en genieten maar! 

Bekijk hier de gebruikte producten

Voor heerlijke aardbeien tiramisu!

Je dynamische knipsel wordt hier weergegeven... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.