
Aalshof
De pasta's van Aalshof zijn een voortreffelijke basis voor uw gerechten! Ze worden gemaakt van tarwemeel en scharreleieren in plaats van tarwemeel en water, waar reguliere pasta's van worden gemaakt. Hiermee brengt Aalshof het ei op een andere manier onder de aandacht.
Door het gebruik van scharreleieren verzadigd de pasta extra goed en is er minder nodig voor een vol gevoel. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat de pasta niet plakt! Hij behoudt zijn bite extra goed, wat hem ook geschikt maakt om te gebruiken in soepen.
Extra lang verzadigd gevoel
Door het gebruik van scharreleieren in plaats van water verzadigd deze pasta extra goed.
Hoog eiwit gehalte
Het eiwitgehalte van de pasta's ligt tussen de 15 en 29 procent.
Verse eieren
De scharreleieren die gebruikt worden zijn vers en van kippen die op het eigen erf van Aalshof scharrelen.
Bekijk hier alle delicatessen

De eierpasta van Aalshof is een ware favoriet!

De eierpasta van Aalshof is een ware favoriet!