
Brassica
Het lekkerste geheim van Nederlandse bodem vindt zijn oorsprong op de prachtige heldergele velden van de koolzaadtelers in Oost-Nederland. De telers verbouwen zorgvuldig het koolzaad. Met een eigen en unieke productiewijze wordt alleen de kern van de koolzaden gebruikt, waardoor na de persing een mooie en natuurzuivere olie ontstaat. Olie uit koolzaad is een lekkere olie om in te (roer)bakken, te braden en om te gebruiken in salades. Een puur en eerlijk product met superieure smaak- en gezondheidseigenschappen. Ambachtelijk vervaardigd uit in Nederland geteelde koolzaad van de allerhoogste kwaliteit. Koolzaadolie is niet alleen lekker, maar ook gezond. Dankzij de unieke eigenschappen van koolzaad is koolzaadolie het perfecte alternatief t.o.v. andere plantaardige olieën.
Koolzaadolie gezond? Ja!
De koolzaadolie is van nature rijk aan Vitamine E, heeft een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren en daarmee ook het laagste percentage verzadigde vetzuren.
Smaak & kwaliteit
Door de koude én eerste persing uit de kern van de koolzaad is het van topkwaliteit met een milde, nootachtige smaak.
Een tal van mogelijkheden
Koolzaadolie is een lekkere olie om in te (roer)bakken, te braden en om te gebruiken in salades. Voor zowel warm als koud gebruik!