
Dolciaria Cerasani
In de jaren '50 begon grootvader Attilo Cerasani met het bakken en verkopen van broden in een houtgestookte oven. Het verkopen van brood was in die tijd een belangrijk middel om zijn gezin te voeden. Later begon hij ook met het bakken van koekjes, die in steeds grotere afnames verkocht werden. Deze kwalitatief hoogwaardige koekjes en deegwaren staan voor de kwaliteit van de familie Cerasani, die zoveel jaar later de productie van brood inmiddels hebben omgegeven om al hun aandacht te richten op het maken van koekjes op de traditionele manier van vroeger.
Traditioneel familierecept
Dolciaria Cerasani bestaat sind de jaren '50 en houdt vast aan de traditionele recepten van grootvader Attilio Cerasani. Het resultaat? Authentieke Italiaanse koekjes vol historie en liefde
Gemaakt in Italië
Cerasani gebruikt alleen de beste ingrediënten. Hun authentieke koekjes worden met zorg gemaakt in Italië en gewaardeerd door fijnproevers over de hele wereld.
Ruim assortiment
Dolciaria Cerasani biedt een breed scala aan verschillende soorten koekjes, zoals cannoli in smaken als limoncello, pistache, cappuccino en gezouten karamel: beschikbaar in grootverpakkingen en kleine varianten.