We zijn de producten aan het verzamelen...

Werken bij Voets Specialiteiten

Kritische kwaliteitsmedewerker (24-36 uur) gezocht!

Vanwege het vertrek van onze gewaardeerde kwaliteitsmedewerker is Voets Specialiteiten per direct op zoek naar een deskundige vervanger.

Voedingswaardetabellen, ingrediëntendeclaraties, voedselveiligheid, HACCP en certificeringen. Stuk voor stuk termen waar het water jou van in de mond loopt. Ben jij klaar voor een functie waarin volop te genieten én te groeien valt?

Feitenkenner in food

Ja, je houdt van lekker eten. En ja, je hebt een paar jaar ervaring in de foodsector en je kunt je goed redden in het Nederlands en Engels.

Databeheer en productspecificaties verwerken in PS in foodservice of Gs1Das behoren tot je dagelijkse werkzaamheden.
Je bent thuis in actuele kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen, in het bezit van een MBO diploma op het gebied van levensmiddelen (vak expert voeding &kwaliteit) en je hebt de nodige kennis en ervaring in de controle en opmaak van (private) labels.

Een startende HBO-er met een diploma voedingsmiddelentechnologie of Food & Business met enige stage ervaring is zeker ook welkom in ons team!

Voets Specialiteiten als werkgever

Als kwaliteitsmedewerker behoor je tot ons inkoopteam. Als je full time beschikbaar bent assisteer je ook op de afdeling inkoop en heb je meer contact met onze toeleveranciers.

We bieden jou een marktconform salaris, aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden én een gezellige werksfeer in ons groeiende familiebedrijf.

Nieuwgierig?

Stuur je CV en motivatie naar lilian.dahrs@voetsspecialiteiten.nl

Magazijnmedewerker - logistieke aanpakkers gezocht!

Ben jij minimaal 2 avonden per week en eventueel op zaterdag beschikbaar, heb je affiniteit met logistiek reageer dan op onze vacature.

Profiel

 • Minimaal 17 jaar oud
 • Je kunt zelfstandig werken en weet van aanpakken
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook in de avonduren
 • Collegiaal
 • Secuur

Je houdt je bezig met de logistieke werkzaamheden binnen Voets Specialiteiten:

 • Orderpicken
 • Helpen met laden en lossen van onze bussen
 • Binnengekomen vracht checken en opruimen

Wij bieden jou

 • Marktconform salaris
 • Leerzame werkervaring
 • Meer inzicht in de foodbranche
 • Een gezellige werkomgeving met leuke collega’s

Ben jij die foodlover die graag aan de gang wil in de logistieke sector en die wij zoeken? Aarzel niet en solliciteer voor deze baan bij Voets Specialiteiten. Stuur je motivatie en andere aanvullende documenten naar Voets Specialiteiten, t.a.v. Fons Heestermans, logistiek teamleider, fons@voetsspecialiteiten.nl.

Voor vragen bel je naar: 073-5496881

Wij hechten veel waarde aan een goede inzet en enthousiasme voor het vakgebied, dit is belangrijker dan werkervaring.

———————————————————

Voor een kennismaking met enthousiaste foodies en lekkerbekken maken we graag tijd. We zijn vrijwel altijd op zoek naar logistiek talent en ook stagiaires op logistiek en commercieel gebied zijn meer dan welkom in ons erkend leerbedrijf. We moeten je wel waarschuwen. Je zou niet de eerste zijn die na zijn stage bij ons blijft hangen.

Zie je hier geen vacature staan die aansluit bij jouw wensen? Voel je vrij een open sollicitatie te sturen naar info@voetsspecialiteiten.nl!

——————————————————-


Stagelopen tussen de jam en de pasta?
Moet je doen. Want een stage bij een groeiend familiebedrijf in delicatessen is professioneel, lekker en gezellig tegelijk!

Als erkend stagebedrijf bieden we zowel enthousiaste mbo’ers als hbo’ers een boeiende logistieke of commerciële stageplaats. Je leert alles over onze bedrijfsprocessen en maakt actief deel uit van ons team van vrolijke foodies en lekkerbekken. Zeg nou zelf, dat klinkt best smakelijk toch?

Nieuwgierig?
Stuur een mailtje naar bram@voetsspecialiteiten.nl. Hopelijk tot snel!