We zijn de producten aan het verzamelen...

Werken bij Voets Specialiteiten

Voor een kennismaking met enthousiaste foodies en lekkerbekken maken we graag tijd. We zijn vrijwel altijd op zoek naar logistiek talent en ook stagiaires op logistiek en commercieel gebied zijn meer dan welkom in ons erkend leerbedrijf. We moeten je wel waarschuwen. Je zou niet de eerste zijn die na zijn stage bij ons blijft hangen …

Zie je hieronder even geen vacature staan die aansluit bij jouw wensen? Voel je vrij een open sollicitatie te sturen!

———————————————————-

Wij zijn op korte termijn op zoek naar:

Magazijnmedewerkers (parttime & fulltime)

Functie

Je bent onderdeel van het logistieke team en verantwoordelijk voor de diverse werkzaamheden in het magazijn. Je zorgt voor het samenstellen van de orders en helpt bij het laden en lossenvan de bussen. Je controleert de producten op kwaliteit en zorgt ervoor dat ze op de juiste plek in het magazijn staan. In deze dynamische omgeving werk je samen met magazijnmedewerkers en chauffeurs. Je bent een echte doorpakker, denkt in oplossingen, hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Functie-eisen

- Minimaal (v)mbo werk- en denkniveau;
- 1 à 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
- Je hebt affiniteit met logistiek (pré ervaring in foodsector);

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een familiebedrijf (+/- 30 fte) waar passie voor lekker eten leidend is. Je hebt een belangrijke rol om verder mee te bouwen aan de gezonde groei van ons bedrijf. Uiteraard wordt een passend arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden.

Ben jij de logistieke topper die wij zoeken?

Stuur dan je motivatie en CV in een mail naar fons@voetsspecialiteiten.nl


———————————————————-


Logistieke talenten gezocht

Bedrijfsgroei + magazijnuitbreiding = ruimte voor extra collega’s!

Gezellige magazijnmedewerkers en fitte orderpickers
voor het verzamelen en klaarzetten van onze producten. Klantvriendelijke chauffeurs voor het bezorgen van de lekkerste delicatessen. Of je nu fulltime of parttime wilt werken, met het seizoen voor de deur kunnen we jouw handjes goed gebruiken.

Nieuwgierig?
Stuur een mailtje naar fons@voetsspecialiteiten.nl. Hopelijk tot snel!


——————————————————-


Stagelopen tussen de jam en de pasta?
Moet je doen. Want een stage bij een groeiend familiebedrijf in delicatessen is professioneel, lekker en gezellig tegelijk!

Als erkend stagebedrijf bieden we zowel enthousiaste mbo’ers als hbo’ers een boeiende logistieke of commerciële stageplaats. Je leert alles over onze bedrijfsprocessen en maakt actief deel uit van ons team van vrolijke foodies en lekkerbekken. Zeg nou zelf, dat klinkt best smakelijk toch?

Nieuwgierig?
Stuur een mailtje naar bram@voetsspecialiteiten.nl. Hopelijk tot snel!