We zijn de producten aan het verzamelen...

Werken bij Voets Specialiteiten

Kritische (junior) kwaliteitsmedewerker (24-36 uur) gezocht!

Voedingswaardetabellen. Voedselveiligheid. Keurmerken en certificeringen. Stuk voor stuk termen waar het water jou van in de mond loopt. Ben jij klaar voor een functie waarin volop te genieten én te groeien valt?

Feitenkenner in food

Ja, je houdt van lekker eten. En ja, je hebt een paar jaar ervaring in de foodsector en kunt je redden in het Nederlands en Engels. Maar wat je vooral zo geschikt maakt voor deze functie? Precies, je bijna dwangmatige neiging om te checken wat er in voedingsmiddelen zit. Je bent thuis in actuele kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen, in het bezit van een mbo+ diploma op het gebied van levensmiddelen en hebt de nodige kennis van productbeheer en labeling.

Compleet veelgangenmenu

In ruil voor het feit dat jij jouw kennis bij ons omzet in de praktijk, geven wij jou een lekker salaris, smakelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden én een gezellige werksfeer in ons groeiende familiebedrijf. Zeg nou zelf, voor zo’n uitgebreid menu schuif je graag bij ons aan toch?

Nieuwgierig?

Stuur een mailtje naar bram@voetsspecialiteiten.nl. Hopelijk tot snel!

———————————————————

Voor een kennismaking met enthousiaste foodies en lekkerbekken maken we graag tijd. We zijn vrijwel altijd op zoek naar logistiek talent en ook stagiaires op logistiek en commercieel gebied zijn meer dan welkom in ons erkend leerbedrijf. We moeten je wel waarschuwen. Je zou niet de eerste zijn die na zijn stage bij ons blijft hangen …

Zie je hieronder even geen vacature staan die aansluit bij jouw wensen? Voel je vrij een open sollicitatie te sturen!

———————————————————

Voets Specialiteiten is een allround specialist in Europa als het gaat om delicatessen en alles daaromheen. Onder ons eigen merk produceren we sauzen en dips ...

Onze klanten zijn gespecialiseerde formulebedrijven, (horeca) groothandels, AGF- en kaasspeciaalzaken, delicatessenzaken en foodbelevingswinkels. Wij onderscheiden ons door de introductie van vernieuwende producten met achtergrondinformatie en gebruikstips en onderscheidende promoties. De innovatieve aanpak van Voets Specialiteiten resulteert inmiddels in een assortiment van ca. 4000 artikelen en ruim. 2000 klanten.

——————————————————-


Stagelopen tussen de jam en de pasta?
Moet je doen. Want een stage bij een groeiend familiebedrijf in delicatessen is professioneel, lekker en gezellig tegelijk!

Als erkend stagebedrijf bieden we zowel enthousiaste mbo’ers als hbo’ers een boeiende logistieke of commerciële stageplaats. Je leert alles over onze bedrijfsprocessen en maakt actief deel uit van ons team van vrolijke foodies en lekkerbekken. Zeg nou zelf, dat klinkt best smakelijk toch?

Nieuwgierig?
Stuur een mailtje naar bram@voetsspecialiteiten.nl. Hopelijk tot snel!