Overslaan naar inhoud


Meesters van De Halm


Sinds 1977 verwerkt graanpletterij De Halm biologische granen van hoofdzakelijk Nederlandse bodem. De Halm mag zich dan ook met recht één van de grondleggers genoemd worden voor biologische graanproductie in Nederland. 

Onder dit merk worden muesli's, granen en vlokken geproduceerd met oog voor mens, natuur en kwaliteit. De granen worden op milieuvriendelijke wijze geteeld; zonder kunstmest of chemisch-synthetische bestrijdingsmiddelen. 

Zowel bij de leveranciers als bij De Halm zelf worden de processen gecontroleerd door Skal, die het EKO-keurmerk verleent, dat garandeert biologische kwaliteit!

Bekijk gehele assortiment


Recepten controle: 
van graan tot granola


Als enige producent in Nederland verzorgt Meesters van De Halm het complete productieproces op eigen locatie: van oogst en reinigen tot pletten, bakken en verpakken. Zo blijft de kwaliteit consistent en transparant.


Lokaal en biologisch, met impact


Ruim 70% van de gebruikte granen komt van Nederlandse biologische telers. Dat betekent minder transport, meer biodiversiteit en directe steun aan lokaal boerenlandschap. Pure producten met eerlijke herkomst.

Innovatieve variaties die aansluiten bij klantbehoefte


Met suikervrije, eiwitrijke, low‑carb en vezelrijke granola’s speelt Meesters van De Halm in op actuele trends in voeding en gezondheidsbewustzijn. Van ontbijt tot snack, voor elke consument is er een passende keuze.

Bekijk hier alle delicatessen


Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provide both a filter and a template to use.